Terug naar Nieuwsbrief / Archief
23.04.2019
Goed vet
Goed vet
Goede vetten, wat zijn dat eigenlijk?
Wanneer gebruik je welke olie of vet het beste bij welke bereiding en waarom?
Wanneer je wilt bakken in zonnebloemolie, welke zonnebloemolie is daar dan geschikt voor?
Is kokosolie echt zo gezond als ze beweren?
Wanneer gebruik je lijnzaadolie?
Is roomboter slecht voor je hart?
Wat is Ghee en wanneer gebruik je dat?
Kun je olijfolie overal voor gebruiken?
Wat is een Budwigpapje?
Waar is notenolie geschikt voor?
Hoe smaakt sesamolie.
etc.
Misverstanden alom, zo werd ik laatst op een bijeenkomst – die overigens niets met voeding te maken had – getrakteerd op een lunch waar ook broodjes kroket onderdeel van waren. Een wit, klef broodje, met een heerlijk ogende, gefrituurde kroket werd geserveerd met een kuipje Becel (goed voor hart en bloedvaten, cholesterol verlagend).
Toen besloot ik: het wordt tijd voor een verhelderende workshop, met proeverij en een handige hand-out.
Schrijf je snel in voor deze vette workshop!