Agar-agar

Agar-agar is een geleermiddel dat wordt gemaakt van verschillende soorten rood zeewier. Agar-agar is verkrijgbaar als poeder, maar soms ook als vlokken en als staven.

Agar-agar is rijk aan mineralen zoals calcium en ijzer.

Deze plantaardige gelatine is twee  keer zo sterk als gangbare gelatine dat gemaakt wordt van slachtafval. 


Recepten:

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor wekelijkse wetenswaardigheden uit de natuurvoedingskeuken!

Inschrijven Nieuwsbrief

Recepten

Zoek een recept uit de natuurvoedingskeuken!

Recepten

Weblog | Recent

Weblog | Thema

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl