Komijnzaad

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, komijnKomijn komt voornamelijk uit Aziƫ en uit de landen rond de Middellandse Zee.

Smaak

Komijn is een schermbloemige, eenjarige plant waarvan we de zaden gebruiken, het wordt veel gebruikt in de Aziatische en Indische keuken. Komijn heeft een sterke, aromatische en wat licht bittere smaak. Het is een bestanddeel van kerriepoeder.

Kaas

In Nederland maken we er iets specifieks Hollands mee, namelijk komijnekaas

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, geroosterde wortelgroenten

Spijsvertering

Komijn heeft een ontkrampende werking, het bevordert de vertering en ondersteunt bij (nerveuse) maagklachten.


Komijn wordt door mij in veel recepten gebruikt, hieronder een paar voorbeelden.

Recepten:

 

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor wekelijkse wetenswaardigheden uit de natuurvoedingskeuken!

Inschrijven Nieuwsbrief

Recepten

Zoek een recept uit de natuurvoedingskeuken!

Recepten

Weblog | Recent

Weblog | Thema

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl