Koolrabi

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, koolrabiDe koolrabi is een koolsoort, De knol is eigenlijk een verdikte stengel van een koolplant.

Koolrabi is er in de varianten lichtgroen en paars. 

Zowel rauw (geraspt) als gekookt of gestoofd in vele gerechten toepasbaar.

Koolrabi bevat veel mineralen vooral ijzer en calcium, ook de vitamines B en C.Voedwel, natuurlijk voedingsadvies, kikkererwtkoekjes


Recepten:

Ineke Fienieg

Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.

Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor wekelijkse wetenswaardigheden uit de natuurvoedingskeuken!

Inschrijven Nieuwsbrief

Agenda

Recepten

Zoek een recept uit de natuurvoedingskeuken!

Recepten

Weblog | Recent

Weblog | Thema

Mijn aanbod

Voedwel, natuurlijk voedingsadvies

030 879 9451
info AT voedwel DOT nl