Nog nooit van gehoord!
Anders naar groenten leren kijken
- ‘Nog nooit eerder van gehoord, maar eigenlijk heel logisch.’
- ‘Dit is compleet nieuw voor mij.’
- ‘Het is goed dat ik het weet, ik pas het nu dagelijks toe.’
Zo lieten enkele eerdere deelnemers aan de workshop Groenten anders bekeken weten.
De informatie uit deze workshop is simpel en gemakkelijk toe te passen. Het brengt maaltijden en gerechten meer in evenwicht en ook de smaak.
Welke groenten en kruiden kies je?
Een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd bestaat voor de helft uit groenten, maar welke groenten kies je en welke kruiden maken het af?
Je grootouders wisten misschien niet bewust waarom, maar deden het waarschijnlijk ook zo: peterselie over de worteltjes, een appeltje door de rode kool, basilicum op de tomaten.
En ik vertel je graag waarom dat beter smaakt en het gerecht of de maaltijd meer in evenwicht brengt.
Er is meer...
Maar daarnaast is er nog veel meer te weten over groenten en kruiden.
Welke uitwerking hebben de verschillende plantendelen op lichaam en geest en waar kan je wel een steuntje in de rug bij gebruiken?
- Zit je teveel in je hoofd?
- Is het voor jou moeilijk om een goed levensritme aan te brengen?
- Of heb je misschien regelmatig last van je buik?
Zomaar een paar dagelijkse problemen waarbij de juiste groenten en kruiden ondersteuning kunnen bieden.
Eerder...
Ruim een jaar geleden schreef ik daar deze blog over.
Kom ook!
Naar de workshop Groenten anders bekeken voor het hele verhaal. Je ontvangt dan naast de theorie ook praktische oefeningen en schriftelijk materiaal waar je de rest van je leven wat aan hebt.
Ineke Fienieg
Gezonde voeding is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het gaat erom wat je ermee doet, zowel in de keuken als in je spijsvertering. Over dit onderwerp heb ik een aantal vrij unieke workshops ontwikkeld, met deelnemers uit heel Nederland. Jij bent ook van harte welkom.
Abonneer je ook op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste recepten en blogs.